Snökaoset ..

Shit, nu har det snöat här i Örebro sen idag morse och fortfarande nu, mycket snö överallt och det är så härligt ska jag säga men det är asså problem med trafik, olyckor osv .. Trist! För dom flesta är inte bredd och har inte bytt till dubbdäck från sommar däck :/ shieet , idag var jag hemma från praktik för jag sov sämst i natt och hostat in helvete och tror att jag är på väg att bli sjuk, det blir så när kroppen är inte bredd .. Så åkte jag och Jonas in stan och möta Micaela och åt Buger King sen drog vi till mammi i Stortorp och Jonas testade snöskoter på gång, jag och Micaela letar efter ridkläder som vi ska provrida på torsdag =) Längtar ..

Sen skulle vi dra hem med bussen men jonas fick stopp med snöskoter på vägen eftersom vi tror att bensinen var slut så fick vi ju dra den så när Jonas startade så ramlade jag , stenar överallt på båda händerna .. Icke kul vetja .. Så kom Mammi och Ingvar hem och skulle köra oss hem men vi väntade lite med det och fikade lite och så åkte vi hem, stannade vid STAR bensinstation och handlade lite sen skulle vi åka därifrån så fick vi stopp och inte kunde köra över snö , det var så jävla mycket snö och (lastbil som fixa med att ta bort snö på vägen) Har inte gjort det ena vägen så fick jag och Jonas puttade lite volvon och mammi gasade och försökte och lyckades till slut ..

Puhh , det snöar fortfarande - när skulle de sluta ? Men sluta inte :D

Mammi och Ingvar tyckte att jag ska stanna från praktik imorgon med för det är snökaos och bussarna är inställd imorgon så på na.se sade polisen "stanna hemma!"


Hejhej!



Ska gå och gör något annat med Miccis ;D


Pepparkaka-sockerkaka ..

Bakar just nu pepparkaka-sockerkaka , mums .. Tänker bjuda familjen och farmor med bullar, sockerkaka och småkakor ! <3 Nu har jag vaknat fast för en timme sen , gjorde mig ordning .. Så kommer dom andra och plocka upp mig och Jonas så åker vi vidare till Töreboda kl 12.00 , och jag vill verkligen äta kebabpizza där :$ sjukt goda seriöst ..  Men vi får se vad som händer då (: Farmor får träffa sitt barnbarnbarn , Matti .. Loove it <3

Jag måste baka oftare sen i lägenhet så vill mammi och Ingvar komma ;D , när jag var liten så bakar jag alltid något , ofta lixom .. Senare flyttade vi till Stortorp så hade jag ingen lust , var med kompisar osv istället så Ingvar och mammi har saknat mina hemgjorda kakor ;p Så idag passa på att ta med allt kakor vi som har hemma som vi har bakat .. Så dom kan äta loss då xD haha ..


Pusshej!!




Töreboda imorgon . <3

Imorgon bär man till Töreboda och hälsa på kära farmor med familjen ..  <3

Idag har jag inte gjort ett skit , idag var inte min dag faktiskt lixom matt i kroppen , trött , seg osv .. Palla med sånt men man kan inte göra nått , eller ? Satt här och längtar bara ihjäl efter lägenhet .. Så har jag tänkt ta bilderna i lägenheten så ni får se hur vi har pysslat lägenhet ;D , jag längtar att den ska vara tok mysig , doft överallt så är jag tryggt .. Höstlov har varit helt ok , det är skönt att vara ensam en stund också (: , kom på att jag måste åka till Stortorp och leta efter ridkläder, osv .. För hittade kanske två sköthästar åt mig och polare , har längtat ihjäl att få rida, pyssla med hästar igen! Ska träffa tjejen i veckan och visa oss hästar (:

Nu har jag beställt lite kläder från H&M , hittade en fin röd klänning som jag kan använda till julafton , en blå blus och en blå t-shirt till darling .. Han vet inget om det ;) thihi!


Puss

Sitter i tåget ..

Just nu är klockan 06:13 , as trött .. Lade ju tidigt igår, vid ca 21:00 och vaknade 04.45 men är endå trött ? Hmm , hade svårt att stiga upp från sängen men det måste vi göra eftersom vi är på tåget just nu och är på väg till Gävle och där byter vi tåg till Örebro :) , bloggar lite och sen tänker jag ta en tupplur snart .. Sen när vi är i Örebro så ska Kimmo åka och hämta upp oss på tågstation .. Eftersom vi har massa saker med oss som Jonas tog med :)

Bjuder en bild på oss trötta par ;p




Hejhej!

Egen lya den 1 december ..

Heej allihopa! ;D

Som ni inte visste, den 1 december är huset såld och vi ska flytta till egen lya i Brickebacken som mammi min ska kolla på en lägenhet kl 14:00 idag eftersom vi är första i kön och hon ska endå tacka ja även jag och Jonas är i norrland , vi är på akuten och har behov att ha en lya den 1 december .. Såå härligt ska jag säga!! Måste packa ner osv allt , jobbigt men spännande .. Har massa saker i Stortorp på landet (där mammi och Ingvar bor) , jag måste åka dit och börja städa mina saker vad jag ska slänga bort och vad jag ska ha kvar .. !!

Mammi som skrev på hennes facebook
- Jaha, nu flyttar den sista kullen hemifrån =/

aww . Ni kan absolut komma och hälsa på oss i Brickebacken också (:

Alla mina sykonen - Cecilia & Erica bor också i Brickebacken , härligt för mamma att ha sin döttrar i samma område :D (även Madelene bor i Åsbro med sin kille) ..

Lya ska jag pyssla jättemycket med ljus, doft, och allt .. Jag längtar , längtar .. LÄÄÄNGTAR!!
Princess kommer också flytta med oss , självklart! <3 Sen på våren , ska jag skaffa mig ett husdjur .. Ni får se sen i våren vad det blev ;D *lycklig bruden på jorden*


Imorgon bär man hem till Örebro (: Åker härifrån kl 06:00 bitti , det tar 4 timmar resan ner ,
annars brukar det 5-6 timmar .. =)


Hejhej!

Trött ..

Nu sitter jag här och är lixom halv-vaken ? Är så matt hela kroppen , fast jag vill sova mer men det fungerar inte så .. Mina ögonen är inte perfekt som de ska, håret stökigt med sodda .. sitter här i köket bredvid fönster och titta ut i lite dåliga väder , vända huvud mot Jonas som sitter där också och fråga vad vi skulle göra idag fast jag ville inte göra något egentligen, han rotade huvud och sa att en kille tingde och var intresserad av hans skoter och jag rotade mig mot fönster igen och tänkte lite sedan blogg.se kom in huvudet och så sitter jag här och bloggar , eller hur ska det vara , skiter i att blogga eller ska jag fortsätta med att blogga ? Jag tror att jag ska gå snart ut, ta röda vinterjacka på mig och titta ner på skorna vad jag ska ha på mig, fast jag har bara convenseskor och skinnstövlar med mig hit till norrland .. Jag funderar ,, jag vet inte när ,, när vi ska åka hem ner till Örebro ... För jag har saknat Princess så mycket ,, hon är speciell ,, hon är nästan som en hund men ni som inte fattar så skiter i och är inte intresserad .. ni som är nyfiken hur jag menade med Princess som är en hund så får ni väl fråga =)


ByeBye


RSS 2.0