Syskon ..

Bjuder en bild på mina syskon ;)
När min syrran tog studenten 2009 ..



Love

Jag, Erica, Cecilia, Ina (Madde)

Tacos ..

 

Jag har lagat tacos idag, blev helt ok faktiskt eftersom jag hällde lite för mycket vattnet så tinar det :p Men det smakar iallafall bra.. Bjöd in Cecilia och Kimmo + Matti, så åt vi alla fyra eftersom jag gjorde misstaget att ta extra för köttfärsen har legat och väntat på oss så använde jag allihopa annars brukar jag ta häften eftersom det är bara jag och Jonas som bor i egen lägenhet.. Satt och socialade, gosa med Mjukis..

Så gick Kimmo hem först, Cecilia stannade kvar lite stund med Matti men en stund senare gick dom hem :) Jag gick ut med Princess eftersom jag inte vågar släppa ut henne riktigt, tänk om hon bortsprungen, orkar inte med sånt för det har hänt med några av våran katter.. Så möts Princess en annan katt men hon blev rädd och sprang in under bilen så försökte jag få henne ut , så gick vi hem igen.. Sitter här och surfar nu och väntar på Micaela ska komma in på msn :) Idag har vi bara städat hela lägenhet, städat Mjukis´s buren så känns mig duktigt.. ;)

Ledsen ..

Förlåt att jag inte har hunnit skriva något på bloggen sen november :( , jag ska försöka att skriva mycket jag kan iallafall :) Ändrade lite på bloggen helt själv, ni får säga till om det är något inte som stämmer eller litet felet omkring så kan jag försöka ändra på det :) Micaela ska göra header till mig imorgon ..

För er som inte visste att jag har skaffat ett djur, kan ni gissa?? Njaae, jag vet inte om ni kan gissa men jag kan säga :p Ska lägga upp bilden!! Hon ska heta Mjukis eftersom hon har för mjuk päls, såå go är hon också .. Princess har nog fått en kompis :D Haha, hon försökte leka med Mjukis ..

Btw, jag vet att det är dålig med bilden men det får väl duga :)




RSS 2.0